O nama - Trnex

Preduzeće Trnex d.o.o. iz Beograda je osnovano 1991. godine sa osnovnom delatnošću proizvodnje i trgovine na veliko ličnim zaštitnim sredstvima pri radu. Od osnivanja do danas, nisu vršene promene kako u delatnosti preduzeća tako ni u vlasničkoj strukturi. Mi smo porodična firma, koja teži da svoje poslovanje bazira na istim vrednostima na kojim počiva i porodica te da iste prenese na svoje poslovne saradnike i partnere. Kroz posvećenost, brigu i zadovoljstvo naših kupaca proširili smo našu “porodicu” koju sada čine brojni domaći, inostrani dobavljači i kupci.

"Naša misija jeste zaštita zaposlenih i bezbedno radno okruženje. Sigurnost na pr(a)vom mestu"

Nebojša Trninić, Direktor

Trnex d.o.o. sa ponosom predstavlja partnere čiji smo ovlašćeni zastupnici i distributeri:

COFRA – Jedan od svetskih lidera proizvođača zaštitne opreme. Italijanska kompanija sa tradicijom dugom skoro pa jedan vek. Osnovana je davne 1938. godine. Raspolaže sa fabrikama u Italiji, Albaniji i Aziji, i kapacitetom od 15.000 pari cipela dnevno. Već odavno poznato ime Cofra, izgadilo je svoju reputaciju kroz dugi niz godina po vrlo kvalitetnoj zaštitnoj obući. Kompanija koja i dalje ulaže u svoj razvoj, prateći i štiteći životnu sredinu. Možemo se pohvaliti našom saradnjom koja traje već zadnjih 20 godina.

MAPA- PROFESSIONAL – Proizvođač rukavica od 1948. godine, MAPA nudi specijalističku ekspertizu za zaštitu ruku. Razvili su rukavicu za svaki zadatak u raznim industrijama: prehrambena, hemijska, mašinstvo, ribiarstvo, građevinarstvo, kritično okruženje… Otpornost materijala, karakteristike i oblik dizajnirani su da udovolje svim zahtevima sigurnosti, udobnosti i spretnosti. U suvim ili vlažnim uslovima ili kada se suočavaju sa mehaničkim, rizikom od prosecanja ili termičkim rizicima, svaki par Mapa rukavica je pravi izbor. Mapa Professionnel posluje u preko 90 zemalja i ključni faktro je za postizanje zadvoljstva kupca tj korisnika. Još od davne 1957. godine, istorija Mapa Professional uvek se vodila istom vizijom: zaštititi dobrobit zaposlenih širom sveta i obezbediti da radno okruženje bude čisto, sigurno i zdravo.

SPASCIANI SRL – Spasciani SpA je vodeća kompanija u zaštiti disanja u Italiji. Proizvodimo širok spektar zaštitnih uređaja za disanje, baveći se potrebama vatrogasno-spasilačkih i policijskih službi, industrije, komunalnih, petrohemijskih, brodskih i inostranih kompanija širom sveta. Spasciani se pozabavio svim mogućim rizicima povezanim sa disanjem širokim asortimanom proizvoda koji su stvoreni, dizajnirani i proizvedeni sa jedinim ciljem zaštite čovekov život

VERTIQUAL ENGINEERING SRL – Mlada ali već poznata, visoko opremljena kompanija koja je sa pravom zauzela svoje mesto među liderima u proizvodnji opreme za rad na visini. Sa sedišem u Rumuniji polako osvaja svetsko tržište kroz stalno isticanje kvaliteta i inovaciju proizvoda, brigu o okruženju i svoje zajednice.

GRISPORT SRL – Italijanski renomirani proizvođač sportske i zaštitne obuće. Danas, sa svojom fabrikom od 40.000 m2 i preko 2.000 zaposlenih, Grisport je jedan od najlepših primera na svetu uspešnog poslovanja Made in Itali. Bezbednost i zaštita na prvom mestu. Vrhunska tehnologija i stalna posvećenost inovacijama proizvoda kako bi se zaštitna obuća videla pod novom perspektivom. Inovativne linije, pune naprednih tehnoloških karakteristika. Svaki pojedini detalj pažljivo je osmišljen kako bi pružio savršenu zaštitnu cipelu, sa nekim istim karakteristikama sportske, lagane i udobne cipele ...

FIGHTER SRL – Jedinstvena i inovativna zaštitna obuća, dizajnirana sa stilom kako bi pokrila najrazličitija profesionalna polja i dizajnirana u Italiji da vas prati da pobedite u svakodnevnim izazovima.

SIR SAFETY SYSTEM - Danas je SIR sve više i više kompanija koja predstvalj lidera u svome sektoru,a multinacionalne kompanije u njima pronalaze partnera kome mogu da povre bezbednost i zaštitu svojih radnika